POSCA PC-17K

Oplagt til farvelægning og baggrunde

Med en PC-17K 15 mm Posca tusch får du en ekstra bred spids, der er velegnet til større kreationer i et større format. Tuschen er især velegnet til ensfarvede overflader og til farvning af baggrunde. Den er kendt, som kunstnerens og den professionelles go to værktøj, når der skal kreeres større og bredere kunstværker og kreationer. Det er derfor en af de bedste tuscher til større street art projekter.

Posca PC-17K giver bredere perspektiver

Med din PC-17K 15 mm Posca tusch vil du kunne formå, at male en perfekt og større baggrund for dine kreationer og kunstværker. Med denne Posca tusch får du en god og tyk spids, til at skrive store bogstaver og skrift, der samtidigt let og elegant kan fylde større flader ud. Du kan bruge den på mange forskellige underlag, som lærreder, træ og tekstiler, uden at den forsvinder igen med det samme. Den er især brugbar til, at lave bannere med store og synlige bogstaver, eller anden kunst.

Få de mest raffinerede linjer med Posca PC-17k

Du vil opleve hvor let den rektangulære spids giver dig mulighed for, at tegne de helt rigtige afrundinger og streger, så du får de flotteste kanter. Dens bedste egenskab er, hvor hurtigt du kan udfylde og dække overflader med bare en enkelt streg. Du kan få din PC-17K 15 mm Posca tusch i 10 klare og dunkle farver, der kan bruges både indendørs og udendørs. Skulle spidsen have brug for det, er det også muligt, at skifte den ud med en ny.