POSCA PC-1MC

Oplev tuschen, der er ideel til små kreationer

PC-1MC udemærker sig ikke bare ved sin fine og tynde spids med også ved, at samtlige farver er metalliske, hvilket giver en smuk og holdbar glans til din kreationer.

Posca PC-1MC er med sin fine og tynde spids, ideel til dine artistiske og kreative kreationer, der laves i det mindre og mere detaljerede format. Alle kan bruge Posca PC-1MC tuschen, fra børn og voksne, nybegynder og professionelle, til de kreative og hobbyister. Tuschen har den egenskab, at den giver en helt unik og god mulighed for farvelægning med præcision, med længere holdbarhed end alkoholbaserede tuscher.

Den handy Posca PC-1MC giver præcision

Posca PC-1MC er velegnet til, skitseringer, farvelægning og præcise markeringer. Den 1 mm Posca tusch vil give dig muligheden for de mest detaljerede og tynde streger i mange forskellige farver. Mange nybegyndere, debutanter og erfarne artister er begejstret for Posca PC-1MC tuschen, når de skal farvelægge deres kreationer med præcise strøg.

Skal man opsummere Posca PC-1MC tuschens egenskaber, vil man kalde den for brugervenlig, praktisk, alsidig og smart. For spidsen af tuschen kan, når behovet opstår, skilles ad og skylles under vand, så du igen vil kunne bruge den til, at tegne en lige og sikker streg.

Udtryk dig med din Posca PC-1MC

Du kan tage din Posca PC-1MC tusch med hvor du har lyst, da den nemt og sikkert kan transporteres i lommen, til brug hvor end du ønsker. Du kan bruge din Posca tusch, til næsten alle overflader såsom keramik, plast og papir, til at udfolde din kreativitet. Du kan få din Posca PC-1MC i mange forskellige farver og toner, der passer til netop dine visioner.