POSCA PC-1MR

Den præcise og perfekte tusch til raffinerede linjer

Den fede PC-1MR 0,7 mm Posca tusch er vandbaseret og dækker permanent på både glatte og ru overflader. Med den tynde gummispids, er den især velegnet og optimeret til tynd og fin skrift. Skal du bruge den til at skrive på papir, vil du opleve, at farverne ikke siver igennem papiret. Tuschen er ideel til dig, der går efter at efterlade detaljerede illustrationer, skarpe konturer eller bogstaver. Det gode ved Posca tuschen er, at den kan bruges på stort set alle overflader. Farven binder på plastikoverflader, metal, foto, papir m.m., som gør tuschen til et must have, for enhver kreativ hobbyist og artist.

Posca PC-1MR bliver brugt af professionelle

Den kalibrerede og ekstra smalle spids på Posca PC-1MR 0,7 mm giver dig mange af de samme kvaliteter som du finder i en tuschpen med maling. Den er designet til at opfylde de krav, som designere og amatører ofte efterlyser i en pen, nemlig at kunne tegne en smal og tæt streg, med knivskarp præcision. Den er især velegnet til professionelle grafiske tegnere, der skal lægge det sidste touch på deres tegninger, med farver og konturer. Din Posca tusch, vil altid give dig de mest præcise streger, som bliver kombineret med Posca tuschens kvalitet maling.

Få din Posca PC-1MR i mange farver

Du kan få din Posca PC-1MR 0,7 mm tusch i flere forskellige farver. Du kan i alt få 17 farver, og tuschen findes både i mørke og lyse toner. Tuschen kan bruges både udendørs og indendørs på forskellige overflader, såsom papir, plast og glas, hvor den beholder sin effekt og varighed.