POSCA PC-3M

Posca PC-3M kan tilpasses til enhver kunstform

Posca PC-3M 1,5 mm tusch er til dig, der skal tilpasse, dekorere eller skaber de kreationer, der passer til din kreative sjæl. Det er den ultimative tusch til, at customize og markere med præcision og omhu, der matcher dine ønsker og behov. Den tynde spids gør Posca PC3M til, at det ideelle værktøj til farvelægning og opdeling af overflader. Det er et af de mest foretrukne redskaber for kunstnere, artister og kreative hobbyister.

Du kan både tegne og farvelægge med Posca PC-3M

Posca PC-3M tuschen, kan bruges til mange formål og fra nybegyndere til professionelle. Mange kreative kunstnere og designere har brugt den til, at lægge farver og skitsere præcise streger og opdeling af deres tegninger.
Mange kreative artister og hobbyister, har haft brugt tuschen til, at tegne på glas eller fotos og skabe dekorationer i hjemmet. Skatere og street entusiaster har brugt Posca PC-3M tuschen til, at optegne deres skateboard, deres caps eller tøj og sat deres eget præg på deres ejendele, alt sammen med klare og præcise strøg.

Brug din Posca PC-3M på mange underlag

Tuschen kan bruges på de fleste underlag. Du kan tegne på keramik. tekstiler og stof, glas og træ, hvor dine kreationer vare ved. Med din Posca PC-3M tusch kan du få over 40 farver, og de nye glitter tuscher med metallic glitter effekt. Posca tuschen er også velegnet til børn, da den indeholder pigmenteret blæk og ikke maling i sine farver. Du kan bruge din Posca PC-3M tusch både til indendørs og udendørs brug, når du skal udfolde dit kreative jeg.