POSCA PC-5M

Spidsen giver Posca Tuschen alsidighed og frihed

Posca PC-5M 2,5 mm tuschen er betegnet blandt brugere, som klassikeren over dem alle. Tuschen er den mest alsidige og har den perfekte tykkelse, til mange formål. Den giver dig mulighed for, at tegne den præcise streg og samtidig giver den fantastisk mulighed for smuk farvelægning. Den giver dig mulighed for frihed til brug af præcis det, som dine kreative udfoldelser behøver. Den er praktisk, idet spidsen let og frit kan vendes og bruges, når den anden er ved at løbe tør.

Posca PC-5M kan bruges i alle situationer

Posca PC-5M 2,5 mm tuschen er særligt egnet til nybegyndere og professionelle, da den giver muligheder for kreative hobbyister, arkitekter og kunstnere til diverse kreationer. Du kan bruge din Posca PC-5M 2,5 mm tusch på mange forskellige overflader, såsom sten, træ, beton og andre porøse overflader. Mange bruger tuschen til udfyldning af større flader, og samtidig er den god til de små præcise outlines. Det er den bedste all-round Posca tusch du finder på markedet.

Posca PC-5M er især velegnet til graffiti kunst

Du finder Posca PC-5M 2,5 mm tuschen i mange forskellige farver og nuancer, der passer lige til dine ønsker og stil. Tuschen bliver ofte benyttet til street og graffiti kunst, grundet dens alsidighed og holdbarhed på porøse overflader. Du kan også bruge den til, at pifte dit snowboard eller skateboard op og customize hvordan det ser ud. Dens mange farver og nuancer, gør det let for dig, at personliggøre din kunst og kreationer.