POSCA PC-7M

Det nyeste skud i rækken af Posca tuscherne

Posca PC-7M 4,5-5,5 mm tuschen er med sin bullet formede spids, værdsat for dens præcise farvelægnings egenskaber. Den giver mulighed for, at lave større skallerings kreationer, hvor den giver bløde kurver og streger. Den brede og bullet formede spids, gør den til den perfekte nybegynder tusch, da den er let at håndtere og let at bruge. Det er en af de helt essentielle Posca tuscher til din samling.

Posca PC-7M bruges både af professionelle og amatører

Du kan bruge Posca PC-7M tuschen på mange overflader, som f.eks. på et canvas, mineraler, metaller, træ eller papir, uden det mister sin glans og holdbarhed. Mange kunstnere og artister bruger den til optegning på canvas eller store lærreder, mens amatører og nybegyndere bruger den til, at dekorere og customize deres caps eller sko. Fordelen ved tuschen er, at så snart malingen og farverne er tørre på det sted den er anlagt, vil den sidde permanent.

Den essentielle i Posca pc-7m samlingen

Du kan få din Posca PC-7M tusch i mange forskellige farver, der båder er i mørke og lyse nuancer. De 15 dækkende farver, gør det let for dig, at personliggøre og farvelægge din kunst og kreationer til præcision. Det er det perfekte redskab til graffitikunstnere, grundet dens lette anvendelighed og transporterbare form. PC-7M tuschen vil være et godt komplementerende redskab til de andre Posca tuscher, da den let og hurtigt kan dække større områder med få strøg.