POSCA PC-8K

Den kileformede spids giver unikke kurver

Posca PC-8K, 8 mm tuschen er den eneste med kileformet spids, der gør den ideel til grove og større overflader. Den giver dig de bedste muligheder for, at tegne nøje og planlagte kurver, der vil have en skrå og grafisk udseende. Tuschen vil også være brugbar til, at farvelægge større områder og overflader med dens tykkere spids. Du vil opleve at den er velegnet til store ensartede overflader og kreative street bogstaver.

Genfind din kreativitet med Posca PC-8K

Du kan bruge din PC-8K Posca tusch på mange forskellige overflader, såsom tekstiler, papir og karton, metaller og mineraler. Desuden har den en modstandsdygtig effekt over for UV stråler. Dine kreationer vil tørre hurtigt efter du har tegnet dem op og kan i få tilfælde hviskes ud på de rigtige overflader. PC8K Posca tuschen er velegnet til kreative sjæle, der udfolder deres kreativitet på diverse underlag, både indenfor og udenfor. Mange har brugt tuschen til, at tegne på skilte, dekorere butiksvinduer eller shine deres møbler og rum op.

Posca PC-8K gør det nemt, at dække større områder

Du kan få din Posca tusch i mange forskellige farver og kan bruges af alle fra børn til erfarne kunstnere. Dens alsidighed gør den til den ideelle starter tusch for mange og samtidig til et af de vigtigste værktøjer for erfarne og professionelle kunstnere. Den brede og skrå spids på PC-8K Posca tuschen, gør den perfekt til, at tegne kurver og samtidig dække bredere og større overflader.